VLOEREN

Wanneer u de warme sfeer van een echt houten vloer in huis wil halen, dan zal de collectie van FORESS u zeker bevallen. Al onze vloeren zijn in verschillende kleuren, breedtes en diktes te verkrijgen. Hierdoor vindt u altijd de karakteristieke eikenhouten vloer die past bij uw huis of kantoor.

ORANGE LABEL

BLUE LABEL

RED LABEL

ORANGE LABEL

De Orange Label collectie is zeer populair binnen de FORESS serie:

Een prachtige vloer, gunstig geprijsd, voorzien van een Europees massief eiken toplaag, die verkrijgbaar is in diverse kleuren, passend bij elke woonstijl.
Orange Label vloeren zijn geschuurd, gekleurd en daarna voorzien van hardwax olie, wat zorgt voor een slijtvaste, waterafstotende en vooral duurzame vloer, geschikt voor bijna elke ruimte in huis of kantoor.

Deze vloeren zijn verkrijgbaar in zowel planken als visgraat in diverse breedtes

BLUE LABEL

Onze FORESS Blue Label collectie bestaat uit prachtige vloeren, voorzien van een massief Europees eiken toplaag. Deze vloeren zijn geborsteld, waardoor de nerven zichtbaar en licht voelbaar zijn.
Geen plank is hetzelfde, want de nerven zijn als een vingerprint. Het prachtige bewijs van een natuurproduct. Deze bewerking geeft een stoere en levendige uitstraling aan de vloer.

De Blue Label vloeren zijn vervolgens gekleurd en voorzien van een laag hardwax olie, die het hout beschermt met een slijtvaste, waterafstotende laag.
De Blue label collectie is verkrijgbaar in acht prachtige tinten, voor elke woonstijl. Je kunt deze collectie herkennen aan de namen van Schotse kastelen

RED LABEL

De FORESS Red Label collectie is een verfijnde collectie met veel keuze in moderne kleuren, wat deze vloeren voor elke woonstijl geschikt maken. De vloeren zijn voorzien van een massief Europees eiken toplaag, in diverse breedtes leverbaar. Deze planken vloeren hebben een geschaafde afwerking, door deze speciale bewerking krijgen de vloeren een doorleefde en getekende stoere uitstraling, de nerven tonen een groter contrast in kleur . Geen plank is hetzelfde, want de nerven zijn de vingerprint van een boom. Het prachtige bewijs van een natuurproduct. Na het schaven worden de vloeren gekleurd en vervolgens voorzien van een laag hardwax olie, die het hout beschermt met een slijtvaste, waterafstotende laag.

De Red label collectie is verkrijgbaar in 5 tinten, voor elke woonstijl. Je kunt deze collectie herkennen aan de namen van Engelse ridders.

Deze vloeren zijn verkrijgbaar in zowel planken als visgraat in diverse breedtes