Een prachtige vloer van Europees eiken met een hele stoere uitstraling. Deze vloer is gerookt en vervolgens behandeld met blanke olie. Dit zorgt voor een hele mooie rustige kleur met een uniek karakter. Deze vloer maakt van iedere ruimte in huis of kantoor een prachtige plek.

Deze stoere vloer is eerst iets donkerder gemaakt door het roken van de planken. Vervolgens is hij behandeld met blanke olie, waardoor het lichte effect van een vers gezaagde houten plank behouden blijft. Niet alleen goede bescherming, maar ook net dat beetje extra karakter, wat deze vloer een hele stoere uitstraling geeft.

Door een gerookte witte eikenhouten vloer in huis te halen krijgt u een vloer die echt sfeer geeft aan elke ruimte. De planken zijn eerst gerookt, wat zorgt voor een donkerder kleur, waarna ze met witte olie zijn afgewerkt voor een mooi contrast en goede bescherming. Deze vloer heeft een geheel eigen karakter.

Een bruin geoliede eikenhoutenvloer kenmerkt zich voornamelijk door een sterke en stoere uitstraling. De donkere kleur geeft iedere ruimte een warme en gezellige sfeer. Een vloer die met uiterste zorg gemaakt is, zoals al onze vloeren binnen de FORESS collectie.

Een prachtige en karakteristieke vloer. Met deze grijze kleur haalt u een vloer in huis met een , moderne en strakke uitstraling. Door het Europese eiken te behandelen met een grijze olie, geven wij het hout een enigszins verweerde look wat deze vloer een echte eyecatcher maakt voor elke ruimte.

Wanneer u een bijzondere vloer in huis wil halen, is deze wit geoliede kleur zeker wat u zoekt. Uiteraard mag u een houten vloer van hoogstaande kwaliteit verwachten, zoals alle vloeren binnen de FORESS collectie. De witte accenten geven elke kamer een moderne, lichte sfeer.

Een natuurlijke vloer van Europees eiken. Sfeervol, klassiek en warm. Deze vloer past door zijn lichte kleur goed bij ieder interieur. De natuurlijke kleur die is aangebracht, zorgt niet alleen voor goede bescherming, maar ook voor een rustige, warme uitstraling.

Een prachtige vloer van Europees eiken met een onbehandelde uitstraling. Deze vloer is behandeld met blanke olie, die ervoor zorgt dat het hout de uitstraling blijft behouden van een onbehandelde vloer van vers gezaagd eiken. Hierdoor haalt u de meest natuurlijke look in huis, maar heeft u toch de bescherming van een geoliede vloer.